بهترین خوراکی ها برای داوطلبان کنکور

 از بین میوه‌ها زردآلود بیشترین خاصیت را دارد و حتی در طب سنتی بـه آن میوه متفکرها گفته می شود. البته می توان علاوه بر خود میوه زردآلو از برگه خشک آن نیز استفاده کرد.

 

هم چنین مصرف سیب قرمز، فلفل سیاه، سیب و طالبی را نیز برای تقویت حافظه مفید است.

 

 مصرف یک شماره “کندر” در روز را نیز برای تقویت حافظه مناسب است و مصرف منابع کلسیم از جمله لبنیات کم چرب نیز برای سازماندهی اطلاعات در مغز مفید اسـت.

 

 باید دراین ایام از مصرف مایعات و آب غافل نشد، زیرا عدم مصرف مایعات و کاهش فشار خون، افت عملکرد مغز رابه همراه دارد.

 

در خصوص مواد خوراکی کـه برای آرامش اعصاب مفید اسـت: مصرف عرق بهارنارنج و عرق بادرنجبویه بـه میزان یک تا دو وعده در روز و هر بار یک نصفه استکان مفید اسـت و حتی میتوان آن رابه صورت شربت کم شکر هم استفاده کرد.

 

مصرف دمنوش گل گاور زبان و سنبل‌الطیب و هم چنین دمنوش نعناع نیز برای کاهش استرس مفید اسـت.هم چنین بـه هیچ وجه برای کاهش استرس از قهوه، چای غلیظ و نوشابه‌ها استفاده نکنید.

 

غذا هاي چرب و شیرینی‌هاي ساده نیز هم استرس‌زا اسـت و همچون خونرسانی بـه معده را زیاد میکند باعث کاهش خونرسانی بـه مغز شده و توصیه نمیشود.در مورد خوراکی کـه کنکوری‌ها بهتر اسـت برای جلسه کنکور همراه داشته باشند نیز: آبنبات و شکلات توصیه نمیشود و بهتر اسـت خرما، کشمش و توت خشک جای گزین آن شود.

 بجای بیسکویت و کیک هم بهتر اسـت برای جلوگیري از گرسنگی از لقمه نان و پنیر و گردو استفاده شود.

author

مدیریت

0 دیدگاه

ثبت دیدگاه